10 måneder gammel

Vægt: 11,2 kg
Længde: 78 cm
Tøj Str: 86/92
Skostørrelse: 22
Yndlingsdyr: Karl er ved at blive gode venner med Ronja (Bedstemor og Bedstefars hund). Den er klart sjovest når den ligger på jorden og han sidder hos bedstemor, men han bliver mere og mere modig.
Største udfordring: Sofaen er Karls yndlings klatre-sted. Han møffer sig op i sofaen, og kravler rundt deroppe. Han er endnu ikke helt god til at kravle ned, men det er snart på vej. Men han bliver frustreret over, at han ikke kan komme ned, når han først er kravlet op.
Mandehørm: Karl og Rasmus elsker at gå og hygge sig på barsel. De går ture, sidder på kaffebar, laver mad og griner en hel del sammen. De ligner hinanden på en prik – jeg har vist bare lagt krop til!:)?
Motorik: BOL-testen gik så fint. KE var meget foran i motorikken – både med kravle, gemmeleg, flytte ting frem og tilbage mellem hænderne – men verbalt er han ikke helt så eksperimenterende. Han laver enkelte lyde, men sætter ikke så mange vokaler og konsonanter sammen og laver små ord-lignende ting. KE kan dog sige BØH og det bruger han i alle sammenhænge.
10_maaneder_2

Comments are closed.