11 måneder gammel

Vægt: 11,5 kg
Længde: 78 cm
Tøj Str: 86/92
Skostørrelse: 22
En ny verden: Karl er startet i vuggestuen Ny Vimmerby. Han har været der i 14 dage nu, hvor vi har haft en stille indkøring. De er alle sammen så SUPER søde i Vuggestuen. Der er så mange sjove børn og voksne at lege med, og masser af plads at boltre sig på. Pernille (Karls primær-pædagog) er vild med ham, og det gælder også den anden vej. Til at starte med, susede han hen til hende, ville lege med de andre børn som det første og var lykkelig. Nu har han fundet ud af, at vi går fra ham – så han er ked af det. Det er hårdt! Pernille siger, at nu har han lært at vi går, så mangler han at lære, at vi kommer igen!
Søvn: Vi sover nærmest igennem nu, er kun oppe et par gange om natten for lige at ae ham på hovedet og få ham til at falde til ro. Han cykler (ligesom sin far siges det) rundt i sengen.
Antal klipninger: 1 (på trods af at vi ikke kunne stå for de små krøller bag ørerne, var det på tide, at KE måtte lade nogle af de lange lokker falde :).
Yndlingsmad: Alt der kan tygges med 6 tænder spiser han med stor glæde. Men hans yndlingsret er spaghetti (de lange) eller bedstemors sovs og kartofler (Han slægter bedstefaren på!).
Yndlingsted: Sofaen er KEs yndlingsspot. Han sidder og troner, som om han sidder på toppen af verden. Han er blevet utrolig god til at kravle op i, promenere frem og tilbage på samt kravle baglæns nedad sofaen (det betyder, at alt det han kan nå fra sofaen, nu skal flyttes længere op/væk).
På fire eller to?: Selvom Karl efterligner nærmest alt hans kusine Frederikke gør, så er han ikke begyndt at gå endnu. Men han går langs væggene, bordene og med en voksen i hånden.
Næstbedste ven: Efter lidt tid er støvsugeren blevet én af Karls bedste venner. Så snart vi finder den frem griner han højt og kravler hen til den, for trofast at gå med den rundt i hele lejligheden.
Bedste ven: Hans bedste ven er dog ubetinget kusinen Frederikke (og hendes dukke Olga!?). Så snart de ser hinanden, er der vild jubel. Det eneste der gør Karl lidt bange, er når Frederikke vil kramme Karl – og det vil hun en helt del. Men vi er helt sikre på, at han også knus-elsker hende (han viser det bare på en mere indirekte vis ved at drille hende og tage hendes legetøj).

11_maaneder_9
11_måneder_1

Mormor, Karl, Morfar og Frederikke.11_maaneder_2
Første dag i Vuggestuen. Ny Vimmerby ses i baggrunden :)
11_maaneder_3

11_maaneder_4

 

Første klipning11_maaneder_5

1 Comment

Comments are closed.