9 måneder gammel

Vægt: 10,7 kg
Længde: 78 cm
Tøj Str: 86
Skostørrelse: 21 (snart 22)
Yndlingslegetøj: Fjernbetjeningen – stærkt efterfulgt af det Fernsehsturm i træ vi købte i Berlin. Det samler vi 15-20 gange om dagen.
Antal tænder: De to fortænder i undermunden og de to fortænder i overmunden er kommet frem. Tanden til venstre for øverste fortand er lige kommet igennem, men den kan endnu ikke ses tydeligt.
Sygedage: Dagen før hans 9 måneders dag startede der en mild 3 dages feber (39,6) efterfulgt af lidt udslet. 7 dage efter det begyndte er han igen på toppen.
Søvn: KE er rykket ind på sit eget værelse (knap 9 måneder gammel). Han sover længere stræk derinde. (måske vågner han ikke ved at vi snorker!)
Spisning: Karl Erik kan selv tage madder fra tallerknen, men det er en fedtet omgang. Det er ikke altid, at rytterne ryger direkte i munden, men bliver æltet godt i hans store hånd, lidt op ad kinden og derefter i munden. Derudover hjælper han af og til med at puste på maden, hvis den er for varm (det kan også godt være lidt voldsomt og derfor sprede maden mere end nedkøle den).
Vigtige lektioner: Den store drejelige knap på anlægget kan gøre ham utrolig forskrækket, da han her skruer helt op for volumen (uden per refleks at skrue ned igen).
Motorik: I sin iver på at få fat på Ipad fik KE lært at kravle op på sofaen. Det betyder, at vi ikke kan lade ham være i stuen alene, da han (måske qua børns manglende sammenvoksning af frontal klapperne) ikke ænser, at han vælter bagud over sofakanten.
På egne ben?: KE går ikke, men han står, hopper og går langs med alt hvad han kan få fat på.
Nye eventyr: Rasmus er gået på barsel deltid, og Jeg er startet på arbejde deltid. Det betyder far-søn-hygge om onsdagen, og ’Fars Legestue’ med Rasmus om torsdagen. Alt er godt J

Comments are closed.