4 år gammel

Højde: 112 cm
Vægt: 20 kg
Hovedmål: 52,5 cm
Fodmål: 18,5 cm (str 30/31)
Tøjstørrelse: 116
Yndlingsfilm pt: Dyrerne i Hakkebakkeskoven og Biler 3!!
Ofte hørt: Karl: Når jeg bliver 4 år, så tør jeg/så kan jeg/så gør jeg… (eks. .. så tør jeg køre på skatebord, .. så spiser jeg alting i én mundfuld, .. så er jeg ligeså høj som min far)
Motorik: Da Karl fik sin cykel, satte han sig op på den, og kørte af sted (med hjælp til at få startet op, altså at få begge ben på pedalerne). Vi havde forestillet os, at vi skulle løbe efter ham med et kosteskaft sat på cyklen. Det kunne vi ikke følge med til.
Høflig fyr: Da Karl gik i seng på sin fødselsdag, sluttede han af med at sige: Tak for en dejlig, dejlig fødselsdag!
Kunst: En dag han ikke kan sove, stiller han sig op ude i gangen (helt lydløst) og pludselig siger han højt: Moar. Jeg synes mest det ligner kruseduller (Jackson Pollack stor plakat). Synes du det er pænt Mor?
Yndlingslege: Karl er mest en superhelt (Batman) eller én fra McQueen for tiden. Han leger meget med Superman, Batman og andre actionhelte eller hans biler – helst dem med øjne (Bilerne fra Cars). Ellers leger han kamp. Kampe foldbold eller kamp mellem 2 superhelte. Han elsker at lave puslespil og læse i Flunkerbøgerne.
Yndlingsmusik: Han elsker Buster-sangen, Rockmusik (vi er lidt i tvivl om han kun mener Kalle fra Ramasjang eller generelt) og Jeppe og Jazzhyænerne.
Yndlingsbog: Der er mange, og vi læser mange forskellige. Det er første jul han har tålmodighed til at høre pixi-julekalenderen, med én historie der er spredt ud i 24 små pixibøger.
Legekammerater: Han leger med Frederikke, Frederik, August. Han elsker at være sammen med min Sigrid og min Jonatan.
Sport: Karl har gået til svømning 30 min hver mandag i efteråret. Det har ikke været en overskyggende succes. Han laver ikke det svømmelæreren siger, men øver sig på, at være i vandet. Komme op og komme i bassinet. Han kan bunde helt inde på det lave og det giver noget tryghed. De sidste 2-3 gange har han ikke haft lyst til at komme til svømning, og vi har ikke presset ham til det. Han siger han hellere vil gå til fodbold.
Fantastiven: Karls fantasi-ven hedder Michael. Han er lige så gammel som Karl, har samme hår som Karl og er næsten lige så høj som Karl. Dog laver han en masse ballade. Han kommer på besøg om 4 minutter, og sådan har det været i et halvt år. Jeg tror ham Michael er lidt dårligt selskab ;). Hjemme hos Michael siger man ikke ’tak for mad’, man må gerne kaste med ting mv. Michael bor i et hus lavet af glasskår, så det må man gerne smadre.

Comments are closed.