Karrysuppe med kylling og grøntsager

Karrysuppe med kylling og grøntsager
20. marts 2014 Maria Wael Nielsen

Ingredienser (4 store portioner):

– smør eller olie til stegning
– 2 spsk karry
– 1 frisk chili
– 2 fed hvidløg
– 2 løg
– 5 gulerødder
– 1 broccoli
– andre grøntsager?
– 1 ds. kokosmælk
– 2 boullionterninger
– 1 liter vand
– 300 gram kyllingebryst uden skind
– 2 porrer
– en håndfuld rosiner
– salt og peber
– koriander

Chili, hvidløg og løg snittes fint. Gulerødder, broccoli, porrerne og evt andre yndlingsgrøntsager snittes. Karry ristes af i smør/olien i en stor gryde. chili, hvidløg og løg tilsættes. Når løgene er gyldne tilsættes gulerødder, halvdelen af porren, broccoli og evt andre grøntsager sammen med kokosmælken. Herefter tilsættes boullion og vand til grøntsagerne er dækket. Når suppen koger, tilsættes kyllingebrysterne og det hele koges i 20 min. Herefter tages kyllingen op, og suppen blændes. Kyllingen skæres i mundrette stykker og tilsættes i suppen igen sammen med resten af porrerne og en god håndfuld rosiner. Det hele koges i 4-5 min. Server suppen med koriander og rosiner på toppen samt naanbrød til.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

seven − one =