3 måneder gammel

Vægt: 7,6 kg
Længde: 67,5 cm
Str: 68-70
Navn: Der er allerede gået tre måneder siden Junior kom til verden – og nu har vi endelig besluttet os for et navn. Vidunderet skal heddeKarl Erik Wael Nielsen (Efter hans Oldefar Karl Erik Wael).
Festlighederne på din 3 måneders dag
: Vi fejrede Karls 3 måneders dag med brunch med tanterne (Marie og Marianne) på Langhoff og Juul, hvorefter vi nød solen på La Cabra og fik skøn kaffe. Karlen sad rank op ad sin fars jakke i barnevognen og ville følge med i det hele.
Social Skills: Karl er god til at konversere. Han pludrer hele tiden, og elsker når vi efteraber lydene. Det lyder lidt som et særligt tryllesprog.
Styrke: Han er stærk, og vil nu ligge længere tid af gangen på maven, mens han holder hovedet højt.
Højere og vildere: Han elsker at sidde op ved at holde i vores fingre. Kommer han ned og ligge ruller han sig sammen som en lille snegl og vil op igen. Han synes det fedeste er, når vi trækker ham op i stående stilling, så griner han så sødt og højlydt og hans lille hoved kører rundt, så han kan få set det hele.
Karl og damerne: Han er eneste hane i mødregruppen, så han charmer alle de små piger – og deres mødre, med dit søde lille grin. Der er ikke altid empati at spore i ham, da han blot griner højlydt mens de små piger vræler.
Familien: Karls største fan – og hans oldemor døde for nogle uger siden. Han klarede begravelsen fint, men skraldgrinede til hele kirken da vi tavst skulle mindes under bedeslagene. Han spredte glæde.
Søvn: Karl sov igennem første gang natten til den 28 februar (11 uger gammel). Hurraa! (det er dog desværre ikke sket siden)
Særlige kendetegn: Han folder hænderne som en lille præst når han sidder op (af nogle puder eller sin far/mor)
Musiksmag: Den er ikke for god. Han griner højlydt når vi synger ’Hjulene på bussen…’ og elsker at lave danseserien til!

foto1

Karl til gymnastik med hans ven Atlas.

foto10

Karl og hans Oldemor.

foto

foto5

Karl og hans yndlings kusine Frederikke.

 

 

Comments are closed.