Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/2/3/waelnielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/swift-framework/includes/options/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 12 måneder gammel | waelnielsen.dk

12 måneder gammel

12 måneder gammel
15. december 2014 Maria Wael Nielsen

Vægt: 11 kg
Længde: 78 cm
Tøj Str: 86/92
Skostørrelse: 22
Den første fødselsdag: Tirsdag den 9. December fyldte Karl Erik 1 år. Det var en stor dag – men nok mest for forældrene. Søndag før havde han sine bedsteforældre til fødselsdag, og Kusinen, moster, onkel, mormor og morfar kom søndagen efter. På selve fødselsdagen nåede vi ikke at fejre ret meget fødselsdag, udover fødselsdagsboller til eftermiddag med mormor og morfar. Tirsdag den 9. December gik mest med at skrive under på købsaftalen på vores nye hus (så Karl fik et værelse i fødselsdagsgave!).
Den største overraskelse: dagen før sin fødselsdag tog KE sine første 4 skridt. Men det bliver ikke rigtigt til mere! (Han er alt for god til at kravle)
Bedste veninde: Hans kusine – uden tvivl. Hver gang vi facetimer med hende er han helt oppe og køre. Han smiler, hviner og laver ansigter til hende. Det ser SÅ sødt ud.
Charmetrick: Har fået et vuggestue-smil – som han gerne smører på, når han kan mærke han er i centrum.

1 år_3 1 år

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

11 − 3 =