3 år og 2 måneder

Sprog: Mibi = Mor, Kopkao = var kakao
Yndlingsudtryk: Bonkil (selvopfundet) og champignon. Man kan se, at han synes det er sjovt at sige.
Tandsættet: I Januar 2017 fik Karl fjernet venstre fortand, da der var kommet betændelse og den fortsat blev mere og mere grå (efter at have slået fortanden da han var 22 måneder). Han fik noget beroligende medicin og blev bedøvet med nål i munden. Han var virkelig cool og fulgte med i alt hvad tandlægen lavede. Jeg sad og holdte ham i hånden, mens Mormor passede Elly ude i venteværelset. Dog var jeg lige ved at besvime, så tandlægen måtte spørge: Skal vi hente din mor? I børnehaven efterfølgende var børnene virkelig imponerede, og kunne ikke forstå han kun var 3 år når han nu havde mistet end tand. Det var ret sejt!
Toiletbesøg: Vi lokker Karl med, at han får 4 stykker mini-slik, hvis han siger han skal på toilettet. Februar 2017 er første gang Karl selv siger han skal på toilet. Vi fejrer med popcorn og kopkao.
Hørt i køkkenent: Vi skal have halstørklæder på, når vi skal bage! (= forklæder).
Om aftensmaden: Mor: Karl, hvad skal vi lave til aftensmad i dag? Karl (lang pause): Suppe med flødeboller!. Mor: Altså kød og melboller? Karl: Ja, det var det jeg sagde!
Om mennesker: Karl: Mor, du er en pige. Mor: Hvad er Lars (pædagog i børnehaven)? Karl: Tyk.
Takt og tone: Mor: Karl gå hen til far og sig, at maden smagte vidunderligt. Karl (går hen til Rasmus): Far, det smagte underligt.
Yndlingsdyr: Efter en tur i Aalborg Zoologisk have i vinterferien, er krokodillen hans yndlingsdyr.
Yndlingsbog: Der er mange, men han kan recitere Halfdan Rasmussens digt om ’Ylle, Dylle, Dolle’

Comments are closed.