17 måneder

Vægt: 11,5 kg
Størrelse tøj: 92
Kælenavn: Elly Belli
Karaktertræk: I vuggestuen siger de, at hun altid er glad. Herhjemme mærker vi dog, at Elly har et vist temperament, især hvis Karl vover sig til at sætte foden på ’hendes’ stol. Også selvom hun ikke sidder på den. Hun SKRIGER. Det samme sker, hvis der er noget hun ikke kan komme forbi, eller noget hænger fast eller lignende. SKRIG!
Karl er den bedste i verden: Når vi skal ud af døren om morgenen, så vil hun ligesom Karl have sin rygsæk på ryggen. Hun ligner én, der til enhver tid kan vælte bagover.
Vuggestue: Elly elsker at komme ned i vuggestuen. Hun smiler og taler til alle dernede, børn som voksne. Inde på Ællingerne har hun travlt med at lege særligt med Alexander og Jens (som Alexander er lidt jaloux på, når Elly leger med ham). Hun går under navnet: Elly Evigglad , Elly Belli og Sveske ;) Særligt Stine er Elly glad for (pædagogstuderende) – og hun løber ind i Stines arme når hun møder hende.
Yndlings lege: Alt hvad Karl leger, vil Elly også gerne lege. Derudover elsker hun at køre rundt med sin lille barnevogn og putte alt hvad hun kommer forbi i. Vi kalder hende i den forbindelse Dronning Ingrid, da man kan være sikker på, at er der noget man ikke kan finde, så har Elly ’stjålet’ det og puttet det i hendes lille barnevogn.

Comments are closed.