Spisesteder i Cervinia

Spisesteder i Cervinia og på pisterne
Restauranterne på pisterne var af utrolig forskellig kvalitet. På Zamatt-siden var der udmærkede men ret dyre spisesteder, mens der på Italien-siden var billigere, men kvaliteten og service svingede utrolig meget. Vi fandt dog to yndlings-frokost-steder, som vi varmt kan anbefale: Chalet Etoile og Bar Igloo. I byen var det meget præget af turister, men vi blev på hotellet anbefalet en skøn italiensk traditionel restaurant – Maison de Saussure

Chalet Etoile
På den blå piste oven for Plan Maison finder man Chalet Etoile – eller bare kaldet “Ulla’s” (Svenskfødte Ulla de Frassy kører stedet med sin italienske mand Cesare). Ifølge britiske Telegraph er stedet blandt de 10 bedste spisesteder på pisterne i Europa. Man kan vælge både self-service og restaurant-delen på Chalet Etoile – men det vi var mest vilde med var placeringen af terrassen, solstolene og deres skønnecaffé.
20130304-142310.jpg
På billedet ses deres skønne ravioli med  laks og ruccola. Læs mere på chaletetoile.it

Bar Igloo
Næsten i bunden af pist 7 – ikke langt fra gondolen ligger en skøn frokost-restaurant: Bar Igloo. Her kan man få grillet lækkerier, platter med lokale råvarer og skøn vin.

20130304-142351.jpg

Terrassen ligger lige i solen og servicen er god. Der er super travlt midt på dagen, så kom forbi til en sen frokost og lækker kaffe.

Læs mere på tripadvisor.dk

Maison de Saussure
Restauranten befinder sig i hjemmet for den tidligere landmåler i Cervinio. Maison de Saussure er ‘ristorante tipico’, hvor der serveres retter fra egnen. Servicen er helt i top med en ældre dame, der ikke taler meget engelsk, men til gengæld er hun skøn til fagter og forklaringer med få ord. Vinen er skøn og lokal og det samme gælder maden. Vær dog opmærksom på een begynder-fejl: Vi gik ud kl 19.15 og var sulte efter en hel dag på ski. Vi var de første i restauranten og fik først selskab kl. kvart i otte. Man spiser sent i Italien – også selvom det er koldt :-)
DSC_0179

Comments are closed.