Denne ultra nemme og hurtige bærkage er super lækker, og kan laves med alle mulige forskellige bær.
Ingredienser (til én tærte i aflangt tærtefad)
- 200 g blødt saltet smør
- 250 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 250 g friske bær (mirabelle, kirsebær, blåbær ell. lignende)
- creme fraiche til servering
Det bløde smør og sukkeret piskes let og lyst. Æggene tilsættes eet ad gangen og der piskes. Mel og bagepulver blandes sammen og røres i dejen, der hældes i en smurt tærteform (eller med bagepapir i bunden). Herefter anrettes de friske bær ovenpå dejen, og trykkes let ned i dejen, så deres overflade er på niveau med toppen af dejen (alternativt kan dej og bær blandes sammen, og hældes i en smurt springform). Kagen bages ved 175 grader varmluft i cirka 45 minutter. Server den med creme fraiche. Uhmmm!
Comments are closed.