7 måneder

Vægt: 8,65 kg
Længde: 71 cm
Størrelse tøj: 74
Motorik: Fra den 10. November møver Elly sig for alvor fremad. Det går hurtigere nu. Den 22. November tager hun de første kravletag! Midt i et møde på mors arbejde. Det var stort, men det er som om, at det stadig går hurtigere ved at møve sig frem, så det har ikke taget overhånd med at kravle endnu. Øver dog på at stå på alle fire hele tiden.
Ernæring og rytme: Spiser grød/mos to gange dagligt – til frokost og aften. Ellers ammer hun stadig. Sover fra kl 9-10/11 og igen fra 13.30-15.00. Begynder dog at ville have rugbrødsstænger, mandariner, agurker mv som hun selv kan føre op til munden, istedet for grød og mos.
Tandsættet: Den 13.11 kom højre fortand i undermunden frem, og den 18.11 kom den venstre tand i undermunden frem. Der gik ikke lang tid, før hun fandt ud af, at du kunne få en reaktion hos sin mor mens hun ammer. AV!
Pludrer: Hun pludrer hele tiden. Det lyder som den kæreste lille sang.
Mor er den bedste i verden: Er rimelig morsyg i denne periode – hun er begyndt at registrere, når jeg forlader rummet, eller blot går et sted hen, hvor hun ikke kan se mig, så leder hun febrilsk efter mig.

Comments are closed.