7 måneder gammel

Vægt: 10 kg
Længde: 76 cm
Str: 80
Antal blå mærker: pt 8 stk (5 på knæerne af at møffe rundt, 1 på kinden af et gammelt nys i dørkarmen, 2 på armene af et styrt over noget trælegetøj)
Timer væk fra sine forældre: 19 timer (Han blev passet for første gang til Northside af sine Bedsteforældre – 6 måneder og en lille uge gammel – han havde haft det skønt og blev dejlig forkælet med masser af opmærksomhed)
Madglæde: Karl spiser alt hvad vi stiller foran ham. Han er begyndt at få rugbrøds-ryttere med smøreost, kylling, fisk, agurkestænger han spiser med sine små hænder, havregrød til morgenmad, masser af banan til mellemmåltider, boller, jordbær, squash mv.
Motorik: Da han lige efter sin 6 måneders dag satte sig rank på gulvet af sig selv, var vi dødstolte. Dagen efter spiste han sit første måltid i den høje stol – vi var pavestolte! 6 ½ måned gammel er vi nødt til at flytte ham over i sin egen seng, da han står på alle fire i vuggen, og holder fast i ’rælingen’ – vi er stolte, men også lidt ængstelige for om han ville ryge ud af den hængene vugge. Den nye tremmeseng giver ham mulighed for at rejse sig op af noget (klamrer sig fast til tremmerne og spænder alt hvad han har i de små ben for at stå op af kanten) – vi er super stolte. 6 måneder og 3 uger gammel kravler han for første gang. Vi er SÅ monster stolte. Hvis det stod til os, så skulle han i guinness rekordbog for lynudvikling af motorikken J. Nu kravler han rundt i hele lejligheden og rejser sig op af alt hvad han kan komme i nærheden af. Der er kommet gang i den!

7 maaneder_3

7 maaneder_8

7 maaneder_7

7 maaneder_1

7 maaneder_4

7 maaneder_6

 

 

 

 

 

Comments are closed.