6 måneder gammel

Vægt: 10 kg
Længde: 75 cm
Str: 80
Spisevaner: Karl får nu fast føde 2 gange om dagen. Til frokost får han grød og til aften grøntsagsmos. Han kan lide alt vi præsenterer for ham. Vi tror han bliver et mad-øre som sine forældre :-)

Flaske eller ej: Vi har øvet og øvet på at få ham til at tage flaske, og han vil nu gerne drikke modermælk og vand af flasken og vand. Det betyder måske snart drinks til hans fantastiske mor!
Motorik: Han er for 14 dage siden begyndt at stå på alle fire – altså gå fra knæ-stand til at stå på fødder og hænder. Det ser lidt mærkeligt ud, men han ser ud til at være utrolig stolt at af kunne stå der. Han kan ikke kravle endnu, men forsøger virkelig og laver næsten hele bevægelsen – der er bare det, at han ikke kan flytte sine hænder endnu. De står fast i gulvet. (I baby-sprog: Han er blevet utrolig dygtig til det grov-motoriske)
Vejen frem: Selvom han ikke kan kravle, er han begyndt at møffe sig fremad. Det betyder, at vi officielt er nødt til at indrette lejligheden efter at der er kommet en baby! Alt rykkes en halv meter op af væggen.
Ser verden oppefra: I går lå Karl og legede inde i stuen. Da jeg kom ind, sad han selv op (med hjælp til at holde balancen med sin ene hånd). Det varer ikke længe før han er klar til skolebænken. Vi er SÅ stolte.
Særpræg: Han er begyndt at gnække i ganen som sin mormor (når ganen klør så gnækkes der for at klø).
Cuteness-factor: Han charmerer stadig alle han kommer i nærheden af. Han har utrolig let til smil, og elsker at kigge på mennesker.
Vedligehold: Der er utrolig meget vasketøj – særligt i forbindelse med at han er begyndt med grød og mos! Note til nybagte forældre: Banan og avokado er svært at få af, særligt på hvide t-shirts. Hav Vanish i nærheden!

6_4

6_2

6_1

6_3

Comments are closed.