4 måneder gammel

Vægt: 8,5 kg ren kærlighed
Længde: 69 cm
Str: 74
Stand: Godt i stand! Han har taget 5,2 kg på siden han blev født
Status: 
Det er i dag 4 måneder siden, at Karl Erik endelig kom til verden efter lidt bøvl, da han havde sat sig på tværs i mit univers. Det føles som om, at han har været her altid. Og vi nyder hvert sekund med ham.
Fritidsaktiviteter: Karl går til svømning om lørdagen – og er vild med at hoppe op og ned af vandet, så længe hovedet ikke kommer under vand. Torsdag går han til gymnastik sammen med sin mor og sin legekammerat Atlas (og hans mor Kat). Han elsker at lege tumle-legene, og særligt hvis jeg synger og kysser ham.
Nattelivet: Karl sover fint om natten, men han vågner for tiden 2 gange og skal have noget at spise (der skal noget næring ind til at vokse med den fart). I lørdags var han ude med sin mor i byen, hvor han var totalt charme-baby hele aftenen.
Særlige kendetegn: Karl griner det meste af tiden – og så har han Århus største æblekinder.
Sut: NEJ tak. Den vil han sørme ikke tage. Vi har prøvet nu 4 forskellige typer.
Største milepæl: Dåben i Klosterkirken i Vor Frue Kirke. Karl var vist lidt ligeglad, men ville helst lege med den lange hvide kjole i stedet for at sidde og se pæn ud i den.
Motorik: Karl er super dygtig fin-motorisk (og de af Jer der ikke taler baby-motorik-sproget, så betyder det, at han er dygtig til at tage fat og bruge sine fingre, men knap så dygtig til at vende sig ved brug af hele kroppen).
Yndlings farve: Rød – han elsker alt der er rødt. Lige fra rødbeder til Angry-bird-bamsen han har fået af kusinen. Så snart det er rødt, så rækker han ud efter det.

karl-4-måneder_Buzz

Buzz Lightyear-dragt (hjemmebragt fra DisneyWorld af Andreas)

karl-4-måneder

Comments are closed.