3 år

Vægt: 17,5 kg
Længde: 102 cm
Tøj Str: 104
Skostørrelse: 27/28
Store begivenheder: Fødselsdag. Karl kom hjem og ville lave personer (og der gik noget tid inden vi fandt ud af, at det var invitationer ;). Så der blev produceret invitationer til fødselsdagsfestivalen. Derudover startede Karl i Børnehave den 15. December. Hans superven hedder Oscar og er super sød! De voksne hedder Bente, Charlotte og Lars. Den første dag fik vi Nisseline (drillenisse) med hjem til weekenden. Velkommen til ;)
Hørelsen: Karl fik lagt dræn i begge ører i efteråret. Han var super sej til narkosen, og efter en dag, var der intet at mærke på ham – udover at ordene pludselig begyndte at vælte ud af ham. Det tog virkelig fart! Hos ørelægen fik han isbjørnen Sonja fordi han var så sej, og da han kom hjem fik han et fjernstyret Brio-tog.
SUTTI: I starten af november efter et tandlægebesøg, udfasede vi uden at tale om det sutten. Han har ikke talt om Sutti Butti efterfølgende, og han har efterhånden lært, at man skal tie stille når man skal sove, også selvom man ikke har proppen (sutten) i munden. Til at starte med sang og hviskede han når han skulle sove – det var som om han ikke kunne styre det.
Yndlingsleg: Arbejdsmand. Han slæber værktøjskassen med rundt i hele huset, og ’reparerer’ diverse ting. Når han leger arbejdsmand, kan man ikke komme i kontakt med ham ved at kalde på ’Karl’, men man skal sige ’Arbejdsmand’ og så lytter han.
Legekammerater: Karls første legeaftale var med Frederik, hvor Karl var hjemme ved Frederik en dag efter vuggestue. Det gik super fint, og de to legede banditter og kørte på traktor i haven. Vi hentede Karl efter 3 timers leg.
Yndlingsmusik: Karl elsker at høre Hr. Skæg med bogstavsangen, Onkel Reje med ’Jeg kan li piger der kan li at lave ballade’, Spørge Jørgen, Kaj og Andrea ’Snakke bagvendt’sangen og mere i den dur. Han lytter intenst til teksterne.
Særlig fokus: Han har fået en bogstav-plakat af mormor og den har sat gang i en interesse for alfabetet. Han genkender K mange steder og kender mange af de andre bogstaver. Lige nu læser vi ’Halfdan Rasmussens ABC’ til stor morskab (Else – pelse – pølsesnak).
Fødselsdagsfestival: Fredagen før din fødselsdag, var Sofie, Johan, Sigrid, Jonatan og Holger på besøg. På din fødselsdag var Mormor, Moster, Frederikke og Alexander på besøg. Om lørdagen var Bedstemor, Bedstefar, Mormor og Morfar, Onkel, Moster, Frederikke og Alexander på besøg. Faster og Axel kunne desværre ikke komme. Om søndagen var Otte, Ingrid, Liv, Kasper; Malte, Emil, Carina og Lasse; Camilla, Silja, Mynte + Nikolaj kom senere; Jesper, Christine og Phillip. Om Mandagen var vuggestuen på besøg (Ditlev, Amalie, Birk, Frederik, Marie og Laura)
Yndlings TV-show: KE elsker ’Paw patrol’ (eller Politihunden som han kalder det). Derudover er ’Cars’ i høj kurs.
Hørt på posthuset: KE: Hvor er katten Emil? Postpigen: Hmmm – jeg har en hund?
Hørt ved middagsbordet: KE: Koen tisser mælk, pssst (og peget til siden, som var koen en hund der løfter benet)
Hørt i stuen: KE: Hønen laver æg, kyllingen laver lort!
Grammatik: KE: Han drikker selv! (Red. Om Elly), Mor: HUN drikker selv, KE: hun, hun, hun, jeg er en hest ;)
Klassiskere: Bandtørste og Bandtasta=Tandbørste og Tandpasta; Helly = Elly

Comments are closed.