2,5 år

Vægt: 15 kg
Længde: 99 cm
Hoved: 50,5 cm
Tøj Str: 98/104
Skostørrelse: 26
Store begivenheder: Flyttet vuggestue, fra Ny Vimmerby til Damhuset samt er blevet storebror!
Færdigheder: Er foran på motorikken, men langt bagud på talen. Han har vand på begge ører, men har ikke ondt. Orker ikke at tage sit eget tøj på derhjemme, og vuggestuen har bedt os om, at give os ekstra god tid om morgenen, så Karl kan lære at tage sit tøj på og af ;)
Vuggestuen: De voksne hedder Asger, Marie og pædagogmedhjælperne er Laura og Noa, der bliver afløst af Celine. Han leger meget med Frederikke, som går på samme stue, men også med Naya og Frederik.
Yndlingsbog: Sværger ikke til nogen specielt. Vi tager meget på biblioteket og låner forskellige bøger. Kan dog Rimet fra ’Mustafas Kiosk’ udenad: Alis far har overskæg, han knipser så det smælder, min er skaldet som et æg (og så griner han stort) til gengæld har han deller.
Legekammerater: Leger mest med kusinen. Ellers Malte på vejen, hvor de cykler om kap, løber om kap, kaster sand så langt som muligt.
Køretøjer: Karl kører på sin løbecykel, og trækker benene op under sig, så han ligner en lille scooter-bølle. Han er ret god til at holde balancen.
Yndlingsleg med kusinen: Redebygning, hvor Frederikke er Karls mor, og Karl er Frederikkes elskling
Hørt i haven: ”Far, man må ikke slå Frederikke (kusinen) – man må kun slå græsset!”
Hørt derhjemme: Karl: ”Min Far”, Mor: ”Min mand”, Karls konklusion: ”Min farmand”!
Scene fra film (blinkende lygter): Mor: ”Karl du må ikke plukke jordbærerne uden en voksen”, et par timer senere har han taget bidder af de lavthængende røde jordbær på jorbærplanterne.
Om at være venner: Frederikke: ”Min bedste ven er Karl”. Moster: ”Karl hvem er din bedste ven?”, Karl: ”mig”!
Når han hjælper: Karl: ”Mor se, jeg graver kartofler”, Mor: ”Nej Karl! Du skal ikke grave tulipanløgene op!”

Comments are closed.