1 år og 10 måneder (22 måneder)

Vægt: 13,6 kg
Længde: 89 cm
Tøj Str: 92/98
Skostørrelse: 25 (26 i vinterstøvler)
Store oplevelser: En rejse til Oslo og retur – hans første flyvetur! Vi fløj, kørte i tog ind til Oslo, tog fra Oslo til lufthavnen, bus fra lufthavn til flyvemaskine og herefter mod DK igen. Karl var helt fyldt op af tog, bus og flyvemaskiner! Han sad stille og roligt (på skødet af én af os) på begge flyveture og så Peter Pedal.
God venner: Jonatan og Sigrid (Sofie og Johans børn) er i høj kurs. De leger med ham og Karl elsker at være sammen med dem. Hans kusine Frederikke elsker han især at være sammen med. De griner sammen – men slås og skændes også en del. Det kan være svært at deles om legetøjet :)
Antal tænder: 4 kindtænder (én i hver side – den nyeste er nederst til venstre) 8 fortænder (6 foroven og 2 forneden). Vi har været ved tandlægen igen, da han dansede på sofabordet og faldt ned. Det blødte fra fortænderne. De sidder dog ikke løst – men han spiser ikke hele æbler, gulerødder mv.
Soverytme: Vi ligger Karl i seng omkring kl. 19.30/19.45 og siger godnat. Herefter holder han fest til kl. Cirka 21, hvor vi er oppe og fylde de ting i sengen igen, som han har kylet ud (det er typisk: sengerand, dyne, sovedyr, indersiden til tremmesengen)
Yndlingsmad: Smør (han fik et hysterisk anfald da smørret smeltede på risengrøden!)
Fritidsaktiviteter: Hver søndag går Karl og hans far til forældre/barn gymnastik. Karl har allerede lært at slå kolbøtter (men er ikke bevidst om hvor det er smart at slå kolbøtter – så den anden dag, slog han én og bankede det nederste af ryggen og benene ind i døren).

Ordbog fra Karlsk til Dansk
Darl = Karl
Baar = Far
Mor / Moah = Mor
Mormor = Mormor
Morbar = Morfar
Nej = Nej
Ja = Ja
Dut = Slut eller Sut
Hej = Hej
Hej Hej = Farvel
Mer = Mere tak :)
Dak = Tak
MmmMad = Tak for mad
Dår = Skål
Gomorgen = Godmorgen
Dyvmakine = Flyvemaskine
Dopter = Helikopter
Draktor = Traktor
Dastbil = Lastbil
Bil = Bil
Bye = Bus
Dav Du = Gravko
Dog = Tog
Nonja = Ronja (Bedstemor og Bedstefars hund)
Nonja = Hund
Niner = Kaniner
Gøje = Papegøje
Fugl = fugl
AhAahh UhUhh = Abe eller Peter Pedal
Flu = Flue
Nan = Banan
Bæble = Æble
Vand = Vand
Diks = Kiks
Mæl = Mælk
Mør = Smør
Babu = Bamse eller ambulance
Davle = Navle
Be / Bi = Ble
Drømper = Strømper

18_maaneder_4

18_maaneder_318_maaneder_2

Comments are closed.