Klassisk Fisk

Klassisk Fisk
12. oktober 2012 Maria Wael Nielsen

Vi elsker… Klassisk fisk! Længe havde vi gået og ventet på, at Klassisk 65 skulle åbne deres nye fiskerestaurant i Nørregade. Det blev en berusende aften med særligt lækre madoplevelser, perfekt hvidvin, fantastisk interiør og skøn fornemmelse af at være opvartet af gode venner i restauranten. Vi fik den lækreste kongekrabbe med nødder (Softshell Crab Tempura style) og Tuncarpaccio marineret med koriander og lime til forret, hvorefter vi blev forkælet med en Bouillabaisse med aioli og Toast melba (læs: den skønneste fiskesuppe). Middagen sluttede af med hjemmelavet hindbæris, en citron-tærte (lemon meringue) og kaffe (på billedet). Oplevelsen levede op til alt hvad vi havde forventet – så det er bestemt ikke sidste gang, at vi kommer på Klassisk Fisk!

Hver mandag kan man få pil-selv-rejer og Cava unlimited til 150 kr. Det er så FEDT!

klassiskfisk.dk

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

19 − eight =