Havregryn med saft og skyr

Havregryn med saft og skyr
7. april 2013 Maria Wael Nielsen

En god start på dagen er for os en god omgang morgenmad. Vi er blevet helt vilde med havregryn med saft og skyr og kan kun anbefale den.

Ingredienser (2 personer)

1,5 dl solbærsaft, opblandet
1,5 dl grovvalsede havregryn
Skyr så det passer (cirka 1-2 dl)
2 spsk mandler
100 g æbler, vindruer eller andet frugt (ikke bananer)

Bland solbærsaften med havregrynene og lad det trække 5 min. Vend det med skyr, hakkede mandler og snittet frugt. Det smager skønt!

20130407-104652.jpg

1 Comment

  1. Kathrine Wael Steenfeldt 7 år ago

    Det ser lækkert ud – det skal prøves:-)

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

4 + seven =