Warning: Creating default object from empty value in /customers/6/2/3/waelnielsen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/swift-framework/includes/options/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Glædelig Jul og Godt nytår! | waelnielsen.dk

Glædelig Jul og Godt nytår!

Glædelig Jul og Godt nytår!
20. december 2016 Maria Wael Nielsen

2016 var året, hvor den dejligste lille pige Elly Sofie kom til verden og Karl Erik blev verdens kærligste storebror. Det var året, hvor Rasmus startede nyt arbejde hos MHI Vestas, Maria har gået på barsel, Karl startede i Vuggestuen Damhuset, hvor han skal i børnehave sidst i december og vi holdt sommerferie i det danske sommerland med familie og venner. Det har været et skønt år!

Nu er nissen flyttet ind i sokken (det mener Karl i hvert tilfælde – og han mumler tak ned i strømpen, når der har været en gave til ham) og vi juler på bedste vis, med julekalender, nissestrømper, julegodter og risengrød. Juleaften skal fejres i Skovparken, hvor Karl og Elly er så heldige, at have både Mormor og Morfar samt Bedstemor og Bedstefar med rundt om træet. Det glæder vi os rigtig meget til.

Glædelig Jul og godt nytår!
Fra Familien Wael Nielsen

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 × 4 =