Den nemme bærkage

Den nemme bærkage
18. august 2015 Maria Wael Nielsen

Denne ultra nemme og hurtige bærkage er super lækker, og kan laves med alle mulige forskellige bær.

 Ingredienser (til én tærte i aflangt tærtefad)

  • 200 g blødt saltet smør
  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 250 g friske bær (mirabelle, kirsebær, blåbær ell. lignende)
  • creme fraiche til servering

Det bløde smør og sukkeret piskes let og lyst. Æggene tilsættes eet ad gangen og der piskes. Mel og bagepulver blandes sammen og røres i dejen, der hældes i en smurt tærteform (eller med bagepapir i bunden). Herefter anrettes de friske bær ovenpå dejen, og trykkes let ned i dejen, så deres overflade er på niveau med toppen af dejen (alternativt kan dej og bær blandes sammen, og hældes i en smurt springform). Kagen bages ved 175 grader varmluft i cirka 45 minutter. Server den med creme fraiche. Uhmmm!

baerkage2

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

2 × three =