Alkoholfri Gløgg

Alkoholfri Gløgg
14. december 2015 Maria Wael Nielsen

Ingredienser (cirka 6 glas):
5 dl blandet solbærsaft (vi kan godt lide, når den er blandet lidt tykt)
5 dl æblemost
1 stykke skrællet ingefær (cirka 1 cm tykt)
6 nelliker
2 stænger kanel
30 g smuttede og hakkede mandler
40 g rosiner

Lad solbærsaften, æblemosten, nelliker, kanel og ingefær koge langsomt op. Herefter skal blandingen stå og trække min 10-15 min (gerne længere).

Når gløggen skal serveres, sies krydderierne fra og gløggen varmes op igen. Tilsæt mandler og rosiner kort før servering, så de ikke koges helt bløde. Server evt gløggen med vodka på siden, så kan de der har lyst til lidt ekstra at varme sig på, tilføje spritten :).

Velbekomme!

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

17 + one =